SHARE

Atletičari atletskog kluba Albona nastupili su na pojedinačnom prvenstvu Kvarnerske lige, održanom u atletskoj dvorani na Kantridi u Rijeci, a u organizaciji Atletskog saveza Primorsko-goranske županije.

Najuspješnija je bila Agata Miletić Lupetin postavši prvakinja kvarnerske lige u dvorani na 60m, u skoku u dalj osvojila je drugo mjesto u konkurenciji kadetkinja. Prvak kvarnerske lige u dvorani postao je i Matija Vugriniček u skoku u dalj, a na 60m osvojio je treće mjesto u konkurenciji mlađih juniora.

Medalje su osvojili još Marin Santro – treće mjesto u bacanju kugle za kadete i Anai Dagostin s trećim mjestom u skoku u vis. Blizu medalje bile su i Kelly Tomanjik koja je bila četvrta u skok u dalj za kadetkinje te Ani Poldrugovac koja je bila peta u skoku u dalj za mlađe kadetkinje. Nastupilo je ukupno 24 atletičara Albone.

Aktivni su bili i najmlađi članovi atletskog kluba Albona, cicibani i limači. Oni su nastupili na prvom kolu dječje kvarnerske lige, također u atletskoj dvorani na Kantridi u Rijeci.

Zbog velikog broja ekipa natjecanje je održano u dvije skupine, a cicibani Albone u prvoj su skupini nastupile sa dvije ekipe, Albona 1 osvojila je treće mjesto, Albona 2 osvojila je deveto mjesto, dok je u drugoj skupini ekipa cicibana Albone zauzela drugo mjesto. U konkurenciji limača Albona je imala jednu ekipu koja je zauzela prvo mjesto. Cicibani i limači nastupali su u disciplinama IAAF dječje atletike.