SHARE

Momčad s Fortina okončala je pobjedom nad Buzetom više no fenomenalno proljeće koje su priuštili svojim navijačima. Dolaskom Martina Đerđaja i Ivana Šistova, koji je sa današnja tri pogotka osigurao i naslov ponajboljeg strijelca.

Ivan Šistov otvorio je današnju utakmicu pogotkom nakon duge lopte Đerđaja koji je uposlio Bulića, a ovaj nakon proboja desnog boka uposlio ponajboljeg domaćeg igrača za vodstvo domaće momčadi, koje je poništio Basaneže na samom ulasku u drugo poluvrijeme pogotkom sa 25 metara u gornji lijevi kut štinjanskog gola.

Nakon nove “lopte s očima” za Ivana Šistova, ovaj se pretvara u asistenta i poslužuje Mašenija koji se od aktivnog nogometa oprašta sa pogotkom, pogotkom za 2:1.

Vratio se nakon toga pogotcima Šistov pa je najprije primirio prekrasan pas Pezića, predriblao vratara i plasirao u prazan gol, da bi nakon toga Šimić driblingom prevario dva gostujuća igrača te poslužio Šistova koji bilježi još jedan hattrick ovoga proljeća i sezonu, odnosno polusezonu, završava sa 22 postignuta pogotka i ovjenčava se naslovom ponajboljeg strijelca ovog ranga natjecanja.

ŠTINJAN – Igralište Fortin – 2. ŽNL – 26. kolo – SUDAC: Sandi Orbanić (Žminj), POMOĆNICI: Elvis Brečević (Labin) i Alen Bećirović (Labin)

ŠTINJAN – BUZET 4:1 (1:0)

Žuti kartoni: Licul (Štinjan)

Strijelci: 1:0 Šistov 8′, 1:1 Basaneže 48′, 2:1 Mašeni 51′, 3:1 Šistov 78′, 4:1 Šistov 82′

ŠTINJAN: Rusev (46. Benčić), Ćeranić, Racan (73. Fiorido), Kršulj, Bulić, Mašeni (65. Pezić), Đerđaj (69. Ljubica),

Trener: Predrag Ivanović

BUZET: Fabijančić, Basaneže, Fejzić, Petković (73. Pulić), Petković, Majcan, Paladin, Grbac, Jakac, Fabijančić, Majcan

Trener: nema prijave