SHARE

Ostalo je još 180 minuta u četvrtoligaškom prvenstvenom natjecanju koje ćemo, kako stvari stoje gledati i sljedeće godine. Liga koja ne interesira gotovo pa nikoga, osim samih aktera, sudaca i delegata, vrlo će vjerojatno i dogodine biti u ovakvom izdanju koliko god NSŽI pokušava privoliti Primorce i Ličane da je pošalju u povijest. No, to neće ići tako lako.

Ono što je najbitnije u pretposljednjem kolu je činjenica kako će oči biti uprte ka Valbruni gdje ćemo doznati koja će momčad, Rovinj ili Veli Vrh, ostati u utrci na proljeće za naslovom prvaka. Najavu ovoga susreta donijeti ćemo u zasebnoj vijesti.

Banjolama predstoji neugodno gostovanje kod Otočca koji na svom travnjaku ovakve utakmice riješava lakoćom, pa će svoj bodovni saldo momčad s Prematinke morati pokušati povećati u posljednjem kolu na svom bunjištu kada u goste stiže fažanska Mladost.

A upravo oni su izraziti favorit na svojoj Olivi protiv Gospića ’91. Ličani nemaju iza sebe dobru rezultatsku jesen, a “fenjeraš” iz Drage puše im za vrat. No ni momčad Drage nema lagan zadatak ovoga vikenda obzirom da odlazi u goste obitelji Sharbini smještenoj u Omišlju, pa će saldo pokušati popraviti u posljednjem jesenskom kolu.

Zamet bi mogao napraviti mali iskorak obzirom da na svom travnjaku dočekuje Klanu dok će Borac i Novalja odigrati miran derbi sredine prvenstvene ljestvice u susretu u kojemu ne favoriziramo niti jednu jedinu stranu.

Marin Mikac sa svojim Halubjanom već je napravio veliki posao. Lani posljednjeplasiranu momčad natjecanja odveo je do samog vrha na kojemu će obzirom na bodovnu prednost ostati i nadalje, bez obzira kako okonča utakmicu protiv Lokomotive. A okončati će je, vrlo vjerojatno novim uspjehom…