SHARE

Lipanj i srpanj tradicionalno su rezervirani za Ravnu Goru i golmanski kamp „Cotić-Starčić“. Taj kamp je nadrastao sve ostale u svojoj branši, a ove godine po prvi puta „ide“ u čak četiri termina, sa sveukupno 80 mladih vratara!

Prvi će se puta 20 vratara naći sa ‘staffom’ kampa „Cotić-Starčić“ od 16. do 21. lipnja, a drugi termin je od 21. do 26. lipnja. Nakon toga mala pauza, pa treći termin ide od 10. do 15. srpnja, a posljednji je na rasporedu od 15. do 20. srpnja 2022. godine.

I ove godine prijave su trajale jako malo, niti puni dan, a Goalkeeper Camp „Cotić-Starčić“ radi punom parom cijele godine – osim Ravne Gore, tu su zimski u Dajli, ali i uskrsni u Međimurju te dva nova slovenska, onaj u Postojni te u Izoli.

„Svaki sljedeći kamp je najvažniji. Pripreme su cjelogodišnje, konstantno se pokušavamo unaprijediti i omogućiti ‘klincima’ nešto više od prošlog puta, ali moramo biti neskromni i reći kako je ovo već nivo na koji možemo i smijemo biti ponosni. Ovog ljeta se družimo sa 80 vratara u četiri termina, a kroz godinu naš golmanski kamp radi i razvija gotovo 200 vratara, što je ozbiljna brojka. Dosta priče, idemo raditi“, poručili su nam Aleksandar Starčić i Aleksa Cotić, idejni kreatori kampa.