Home ISTRA Futsal GRADSKA LIGA PULE | Elkron/AS Doblanović iskoristio remije vodećih za skok na...

GRADSKA LIGA PULE | Elkron/AS Doblanović iskoristio remije vodećih za skok na vrh

SHARE

Jučer je odigrano peto kolo gradske futsal lige Pule. Obzirom da su tri vodeće momčadi, Premantura, Dura i Medior Grin upisali remije te sada imaju 11 bodova, Elkron/AS Doblanović je pobjedom skočio na 12 bodova te sada s vrha čeka sljedeće kolo.

Susret Durana i El Stila okončan je bez pobjednika. Duran vodi golom Todorova, da bi El Stilovci preokrenuli golovima Pausa i Bošca. Konačnih 2:2 postavlja Ilić. Remi je odigran i između Premanture i Medior Grina koje je u vodstvo doveo Jelenić da bi Pekica poravnao na 1:1.

Stella Šijana je golovima Vodopije, uz jedan autogol, bila bolja od Punte za koju je dvostruki strijelac bio Bošnjak. Buffalo Vodnjan nije uspio zaustaviti Šijanu za koju su mrežu tresli Reka (2) i Pezić, a najviše golova bilo je u susretu dvije Verude.

Trostruki strijelac Savić predvodio je Verudu 2008, a četvrti njihov gol također je bio autogol, da bi u redovima MNE Verude na četiri gola Moravca nadovezao se Bilušković za pobjedu 4:5. Elektron/AS Doblanović je uz dva gola Bellija te po jednim Mataje i Lolića rutinski slavio protiv Netko iz Mase za koje je počasni gol postigao Botonjić.