SHARE

Dajla je na gostovanju kod novoga trećeligaša Valbandona stigla do nove pobjede. No, morala se čekati reakcija s klupe gostujuće momčadi, pa je trener Lončarević dvadeset minuta prije kraja u igru ubacio i Kristijana Međimureca i Romana Peculića koji su mu na ukazanom povjerenju uzvratili golovima.

I u prvom je dijelu Dajla bila bolja momčad, stvorili su gosti tri, četiri izgledne prigode, no nedostajalo je preciznosti, a ono što je bilo upućeno u okvir gola hvatao je domaći vratar Ivan Bilić.

U nastavku, nakon desetak minuta Toni Najhart pogodio je i vratnicu, dok se Mario Stojić našao u nekoliko prigoda, no kao u prvome Brajković, tako ni on nije realizirao svoje.

No, Brajković se iskupio asistencijom za Međimureca koji je pet minuta nakon što je ušao u igru glavom doveo goste u vodstvo, a priču je zaključio Roman Peculić nakon asistencije Stojića za konačnih 2:0 gostiju iz Dajle.


VALBANDON – Igralište Bimbiane – 2. ŽNL – 25. kolo – SUDAC: Dragan Kukić (Pula), POMOĆNICI: Patrik Vitasović (Filipana) i Ibrahim Punušković (Vodnjan)

VALBANDON ’72 – DAJLA 0:2 (0:0)

Žuti kartoni: Udovičić (Valbandon)

Strijelci: 0:1 Međimurec 76′, 0:2 Peculić 86′

VALBANDON ’72: Bilić, Gržinić, Sertić, Bagćarić, Ranosović, Kruškić, Udovičić, Banko (75. Marčeta), Kanjir, Rončević (75. Vučetić)

Trener: Zoran Rončević

DAJLA: Novaković, Brčić Da. (71. Međimurec), Markotić, Huskić, Brajković, Hajhart, Jugovac (71. Peculić), Čuk, Prpić (81. Brčić De.), Stojić, Matošević (87. Vorfi)

Trener: Hrvoje Lončarević