SHARE

Ovog vikenda je odigrano 11. kolo Druge HRL Zapad. Arena Pula remizirala je s Karlovcem II pa je Ogulin pobjedom protiv Trsata došao na bod. Od ostalih istarskih klubova, Veruda pobijedila Selce u golijadi, a Buje 53 su slavile u istarskom derbiju.

U Kašteliru je u 48. minuti bilo 21:21 i nastupila je potpuna neizvjesnost, ali uzeo je tada sve u svoje ruke Gabriel Paradžiković. Od 53. do 57. minute postigao je četiri pogotka i sa 22:22 doveo svoju momčad do pobjede. Sveukupno je zabio deset golova, jedan više od kolega Gabrijela Matanovića. Kaštelirce je predvodio Loris Fatorić sa šest golova, a po pet su nadodali David Kocijančić i Marijan Krčalić.

Renato Bošnjak bio je junak Verude, u posljednjoj minuti pogodio je za 36:35 protiv Selca. No, treba spomenuti i Petra Grpca, strijelca 13 golova te prvo ime susreta. Devet je dodao Velimir Tomašev, a sedam Igor Dobrila.

Karlo Benić je za Karlovac u 57. minuti pogodio za 28:29 u Puli. No, vrlo brzo domaći preko Rade Simetića i Dina Ćopića dolaze do vodstva i na prag pobjede. No, ponovno Benić zabija, 16 sekundi prije kraja utakmice za konačnih 30:30.