SHARE

Nakon trećeg kola Treće HBL Zapad djeluje kako bi Ročko Polje, usprkos porazu kod Lučkog Radnika, moglo biti jedini istarski klub koji će se boriti za naslov prvaka. Naime, ostali su klubovi u ovom kolu ili propustili upisati drugu pobjedu na domaćem jogu, ili tek upisali prvu.

Velika šteta za Vodnjan. Nakon tehničkih disciplina vodili su Gornji Kraj s 9:7, a onda sve prosuli u posljednjem krugu igara. Najbolji u njihovim redovima bili su Tomislav Okmažić s dvije pobjede i porazom te Denis Peršić s pobjedom i remijem.

Važne bodove osvojili su boćari Selca Bračane. Nakon tehničkih disciplina bilo je 8:8, a onda su u posljednjem krugu igara osigurali „harmoniku“ nakon susreta. Maestralan je bio Goran Krota, u paru s Dinom Jermanišem pobijedivši 13:4, pa u preciznom valjanju ostvarivši 24 punta da bi u drugom paru s drugim Jermanišom, Nenom, slavio 13:0.

Umažani su se konsolidirali, ovog puta bilo ih je čak deset, te su bez većih problema savladali Lindarce koji su pet od šest punata osvojili u tehničkim disciplinama. Najbolji igrač istarskog derbija bio je Goran Ritoša koji je u četiri susreta osvojio čak sedam punata (tri pobjede i remi).

TREĆA HBL ZAPAD – 3. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”4358″]

TREĆA HBL ZAPAD – LJESTVICA

[jsStandings id =”47161″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]

TREĆA HBL ZAPAD – 4. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”4359″]