Home Nogomet Četvrta HNL Zapad Lajtman više nije trener Funtane

Lajtman više nije trener Funtane

SHARE
Ivan Lajtman, nekad trener, danas igrač Funtane

Pričalo se o tome ovog ljeta, ali je sve ostalo isto, da bi sinoć Ivan Lajtman, sada već bivši trener Funtane, obznanio svoj definitivni odlazak iz četvrtoligaša kojeg ostavlja – na vrhu ljestvice.

„Razlozi su za javnost potpuno nebitni, ja sam u Funtani proveo pet lijepih godina u kojima smo ostvarili lijepe uspjehe i sa osmijehom odlazim“, bio je kratak i korektan Ivan Lajtman.

Bez obzira što on nije to potvrdio, nije tajna da se nogomet u Funtani „budi i liježe“ sa djelom Igora Žikovića koji već nekoliko mjeseci svoje vrijeme dijeli na Funtanu, NSŽI i Istru 1961.

Nažalost, obzirom na viđeno, previše je vremena utrošio na promjene u pulskom prvoligašu pa pati NSŽI, a pogotovo i njegov matični klub koji apsolutno ne može funkcionirati bez njega.

Nekad su se na tu opservaciju ljudi oko tamošnjeg kluba ljutili, ali vrijeme je pokazalo da to nije bila zloba autora ovih redaka, već notorna činjenica. Po tko zna koji put u proteklih par godina – sve su oči uprte u Žikovića uz pitanje “tko je novi trener”.