SHARE
Goran Mihovilović

Nakon što je jučerašnji sudački kriterij na četvrtoj utakmici finala Prve HMNL bio u najmanju ruku čudan, da ne upotrijebimo neku težu riječ, stižu i prve reakcije. Čelnik Futsal Pule Stanoinvest Goran Mihovilović danas je podnio ostavke na svoje dvije funkcije.

„Kažu da je jutro pametnije od večeri, pa nakon dvaput odgledane snimke i preko dvije tisuće primljenih poruka istog sadržaja, miran i bez nervoze, podnosim neopozivu ostavku na mjesto člana IO NSŽI“, rekao je Mihovilović na početku pa dodao:

„Ne mogu, ne želim i neću biti dio ičega što podržava pljačku koja je izvedena nad mojom djecom sinoć u Makarskoj. Makar sam svjestan da moj čin neće ništa promijeniti, moja je moralna obaveza otići iz institucije koja im je otela pravo na petu utakmicu finala. Posvetiti ću se radu u klubu i dalje učeći od njih i diveći se njihovoj predanosti, poštenju, iskrenosti i radu, odlikama koje očito nekim drugim sudionicima nogometa nedostaju, a ja time ne želim biti dio tog dijela nogometnog svijeta. Hvala vam svima na svemu i puno sreće u daljnjem radu“, poručio je Mihovilović.

Kasnije je objavljeno kako izlazi i iz Komisije za futsal pri HNS-u dodavši kako su njegovi igrači ujedinili grad koji je zaboravio što je ozbiljan sport. „Jučer smo pokradeni, otvoreno i pred cijelom državom i ja ne bih imao obraza više doći u svlačionicu moje djece znajući da sjedim za stolom s ljudima koji su im oteli pravo na petu utakmicu. Drsko oteli“, rezigniran je Mihovilović na kraju.