SHARE

Premda rezultat sugerira sigurnu i uvjerljivu pobjedu domaćeg Muntića, što se i dogodilo, ipak su gosti bili veoma opasna momčad koja je jednostavno kažnjena za svoje današnje promašaje.

Već u petoj minuti Kastrati je zaobišao Crljenicu, vratara Muntića i promašio prazna vrata, a nakon toga ni Totić, te još jednom Kastrati ne koriste matne situacije.

I kako to inače i biva, stigla je kazna. U 30. minuti susreta domaća momčad stvorila je brzu kontru i probila desnu stranu te nakon upućene povratne lopte zabio je Radolović za vodstvo od 1:0.

Do kraja prvoga dijela Kastrati, Totić i Mehmedagic ponovno ne uspijevaju postići pogodak iz matnih situacija, da bi momčad Denisa Išića minutu prije kraja prvoga dijela nakon lijepe akcije poentirala za 2:0. Pogodio je Ladislović

Istu sliku gledamo i u nastavku susreta. Mladost je bila kudikamo bolja i razigranija momčad sa još ponekom prigodom, no Muntićani su svoje iskoristili i preko Jusića i Ljubasa gotovo pa osigurali ostanak u ligi. Za potpuni bijeg čak i sa pretposljednje pozicije potrebna im je sljedećeg vikenda pobjeda u Potpićnu.


VODNJAN – Igralište Vodnjana – 1. ŽNL  – 24. kolo – SUDAC: Dragan Kukić (Pula), POMOĆNICI: Daniel Starčević (Pula) i Saša Mikša (Pula)

MUNTIĆ – MLADOST /RS/ 4:0 (2:0)

Žuti kartoni: Husarić, Radolović (Muntić), Kastrati (Mladost)

Strijelci: 1:0 Radolović 23′, 2:0 Ladislović 44′, 3:0 Jusić 49′, 4:0 Ljubas 59′

MUNTIĆ: Crljenica, Parezanović, Vidalić, Mionić, Ladislović, Jusić (78. Išić), Husarić (60. Preston), Egan, Radolović, Manojlovski, Ljubas

Trener: Denis Išić

MLADOST /RS/: Kazalac, Toljan, Težak, Ivanović, Totić D., Šturman, Kastrati, Totić I., Batljan, Butući, Mehmedagić

Trener: Agron Barlecaj