SHARE

Nominacije u Trećoj ŽNL – Jug vrvile su ofanzivcima, što dovoljno govori koliko je teško bilo odabrati najboljih jedanaest igrača županijskog trećeligaškog natjecanja na jugu. S druge strane, mnogi, poput Josipa Vuzema, Mattea Miljkovića ili Vanje Rube, kao i Luke Topića ostali su van idealne jedanaestorice.

No, zasigurno bi izbornik trećeligaškog natjecanja, a tu ulogu povjerili smo Goranu Kostiću, treneru prvaka iz Marčane, svima njima pronašao ulogu u svojoj momčadi.

Ponajviše smo muke imali sa defanzivnim bočnim igračima, pa smo odlučili na desnu stranu postaviti Denisa Džekića iz Raše 1938, a na lijevu Matiju Radolovića, koji je u naravi desni bočni, no u odlučujućim susretima protiv Peroja bio je ponajbolji igrač Marčane odigravši na poziciji lijevoga bočnoga, pa je ta činjenica presudila.

Pogledajmo onda kako nam izgleda idealna jedanaestorka trećeligaškoga Juga, formirana u sustavu 1-4-4-2!

David Pletikos (Marčana) – Denis Džekić (Raša 1938), Toni Cukon (Cement), Aleksej Škoko (Peroj), Matija Radolović (Marčana) – Roko Dragešić (Marčana), Antonio Vuzem (Peroj), Toni Belušić (Polet), Arian Agaj (Marčana) – Elvedin Mulavdić (Raša 1938), Nikola Vučetić (Peroj).

Već navedenima u prvom odlomku, na klupi bi se zasigurno pridružili i Semin Draginović, kao i Josip Žagar, te Karlo Bonas i Michelle Tarticchio, pa nek’ se onda trener Kostić snalazi u toj atmosferi kvalitete!