SHARE

Neće propasti svijet ako to ne naprave, ali večeras malonogometaši Futsal Pule Stanoinvest sami sebe mogu itekako nagraditi za sav trud i trening dosad. Naime, od 18 sati u makarskoj dvorani Puljani igraju protiv kazahstanskog Ayata.

Dojam je da je to pobjediv protivnik, a svaka pobjeda Mulahmetovićevu momčad vodi u narednu fazu Lige prvaka. Nakon dva kola Ayat ima remi protiv Makarana i uvjerljiv poraz od Sportinga, a Puljani su poraženi u oba dosadašnja susreta, ali su odigrali na vrlo visokoj razini.

Trenuci opuštanja

Novo Vrijeme je zasluženo slavilo 2:0, ali je bio dojam kako Puljanima to nije bio dan, kada su u pitanju napadačke akcije. Jednostavno, lopta nije htjela u gol, a domaće je „spasio“ Toni Jelavić. No, pulska je momčad itekako kadra večeras osigurati prolaz u narednu fazu Lige prvaka.

Ayat je momčad koja u svojim redovima ima četiri Brazilaca, i to su Leonardo Gomes (vratar), Luan Marcelo, Leanderson i Leandro. No, Futsal Pula Stanoinvest također ima kadar koji takvom sastavu može parirati, pa se istarski simpatizeri futsala mogu nadati povijesnom uspjehu.

Utakmicu koja ispred kamera Max Sport 1 počinje u 18:00 sati sude Francuz Cedric Pellisier i Čeh Ondrey Černy, dok će posao trećeg suca odrađivati Dario Pezzuto.

GRUPA II          

26.10.2022.

Sporting CP – Futsal Pula 5:3

Ayat – Novo Vrijeme 2:2

27.10.2022.

Ayat – Sporting CP 1:7

Novo Vrijeme – Futsal Pula 2:0

29.10.2022.

Futsal Pula – Ayat 18:00

Novo Vrijeme – Sporting CP 20:30