Home Nogomet Prva ŽNL Istra NAJAVA PRVA ŽNL | Popović: Pribojavao sam se uvjerljivog poraza, ali dečki...

NAJAVA PRVA ŽNL | Popović: Pribojavao sam se uvjerljivog poraza, ali dečki su reagirali sjajno

SHARE

Kiša je učinila prvo kolo Prve ŽNL izrazito siromašnim kad je u pitanju odigravanje utakmica, a jedini zadovoljni su ga okončali nogometaši Valbandona koji su porazili Smoljance Slobodu.Njihov trener Miodrag Popović nije jedan od onih koji će na temelju tri boda sve probleme gurnuti “pod tepih”, pa kaže: “Pribojavali smo se Smoljanaca, znamo da su odlična momčad i iskreno, mislio sam da bi nas mogao čekati uvjerljiv poraz. Turistička sezona uzela je danas, brojnost na treninzima nije bila zadovoljavajuća, a momčad je nova, neuigrana.”

Pa kako ste onda pobijedili, pitanje je sljedeće: “Dečki su reagirali sjajno. Odigrali smo dobrih 90 minuta i za to smo nagrađeni.” U nedjelju odlaze na ližnjansku Šaraju, a tamo će rijetki do bodova, ako je suditi samo po kadru domaćina.

“Odigrali smo s njima prijateljsku utakmicu koja je okončana njihovom visokom pobjedom i sigurno je da su oni favoriti. Pojačali su se i mi moramo dati sve od sebe da bi se mogli nadati pozitivnom rezultatu. Nadam se da će moji nogometaši ponoviti izdanje od prošle subote.”

Veliki derbi igra se u Medulinu gdje gostuje Vrsar, a bit će zanimljivo vidjeti i okršaj posložene Istre te Banjola koji se igra u subotu na pomoćnom terenu stadiona “Aldo Drosina”.

Potpićanci pojačani za Sanela Bojkića koji se ipak vraća u njihov dres odlaze u Savičentu gdje momčad Damira Buršića želi “zavidati” rane iz Valbandona, a “renovirani” Žminjci odlaze put Buja gdje ih čeka ambiciozni domaćin. Na Tivoliu igraju Veli Vrh i Umag, lanjski “davljenici” koji će sigurno htjeti započeti sezonu pozitivnim rezultatom pa se i tu očekuje zanimljiv susret.