SHARE

Nikica Šljuka iz osobnih je razloga napustio klupu seniorske momčadi Pule 1981, na kojoj je sjedio od početka ljetnih priprema, nakon što je prošle sezone zaključio igračku karijeru, upravo u bijelo-plavom dresu.

Razlozi ostavke su privatno-poslovne prirode, a Šljuka ne odlazi iz kluba već ostaje kao član upravnog odbora. Novim trenerom Bijeloplavih imenovan je Leo Krizman, koji je na klupi seniorske momčadi u ulozi službenog predstavnika sjedio praktički od kada je zaključio igračku karijeru, 2015. godine.

Krizman upravo na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu završava stručno usavršavanje za trenera košarke, pa će na klupu sjesti nešto prije dodijele diplome.

Debi’ na kormilu Puležana Krizman će imati u subotu u 18 sati u Poreču kada je na rasporedu utakmica 3. kola Druge muške lige. S Krizmanom će na klupi Pule 1981 sjediti i trener kadeta i juniora Branko Ferlatti, a prvi cilj u rokovniku novog trenera je “uskakanje” u pobjednički kolosijek te upisivanje prvog ligaškog slavlja u ovoj sezoni.