Home ISTRA Nogomet ODLUKE IO NSŽI | Fonović zamijenio Rošu, Superkup u Poreču – jedina...

ODLUKE IO NSŽI | Fonović zamijenio Rošu, Superkup u Poreču – jedina mrlja ostaju omladinske lige

SHARE
Nsži

Jučer je održan Izvršni odbor NSŽI-a na kojem su bili prisutni Žiković, Zohil, Legović, Cukon, Brgić, Bubić, Radola, Celić, Blažević i Katunar, dok je izostala pazinska delegacija u vidu Tomišića i Fornažara te Černjul.

Dogovoreno je da se Superkup NSŽI-a igra 18. kolovoza, s početkom u 18 sati, a da taj susret između Buja i Rovinja bude odigran u Poreču, na stadionu Veli Jože. Također, Robi Fonović potvrđen je za povjerenika natjecanja Prve i Druge ŽNL, kao i svih Kupova Istre, od mladeži do seniora.

Ecio Krizmanić biti će povjerenik svih liga pod NS Pazin, osim veterana koji su ostali u rukama Franka Katunara, člana IO-a. Treću ŽNL Sjever voditi će Zoltan Terek u svojstvu povjerenika. Disciplinski suci su podijeljeni po ligama, a taj će posao odrađivati (pre)iskusni Miodrag Mavrić, Arno Mladinić i Dragan Švorinić. Na Sjeveru to će raditi Denis Muminović.

Zanimljivo je da će omladinske županijske lige odsad voditi ured Saveza. Zbog takvih nekakvih odluka, koje su zaista razumljive, a neke mogu spadati i u lijepe geste Saveza kakvih dosad nije bilo, još je više tužno što se odlukama o U18 i U14 kategorijama narušila regularnost Prve ŽNL, ali i logika. Da nije bilo tih potpuno bezrazložnih i suludih odluka o mijenjanju dobnih granica, 2018. godina bila bi možda jedna od solidnijih u radu NSŽI-a.