SHARE

Prvu su oglednu utakmicu danas odigrali nogometaši pulskog prvoligaša na Bonifiki u Kopru. Unatoč tome što je utakmica bila zatvorena za javnost, Kopar je pohodio i stanovit broj Demona koji su ipak ostali ispred stadiona.

Sama zatvorenost utakmice značila je da ćemo ostati uskraćeni i za najbitnija događanja, ali i za same sastave sa kojima su momčadi istrčale. No, izostao je samo Istrin sastav.

Za Kopar su inače, u prvom dijelu nastupili Golubović, Šimčak, Rajčević, Žužek, Novoselec, Jelić Balta, Benedičič, Daley, Šušnjara, Jašaragić i Osuji, a strijelac za vodstvo Kopra nakon brze akcije u 43. minuti bio je Osuji.

Inače, Istra 1961 je bila mnogo bolja momčad, pa je i to evidentna razlika između hrvatskog i slovenskog nogometa u ovom trenutku, a Puljanima je poništen i pogodak u prvome dijelu, zbog, vjerojatno, pasivnog zaleđa.

U nastavku susreta, nakon mnogo izmjena i s jedne i s druge strane, deset minuta prije kraja susreta nakon individualnog prodora Kotnika, lopta se odbila do Kobarića koji postiže pogodak i postavlja konačnih 2:0.

Hoćemo li prve mačiće baciti u vodu ili po jutru raspoznati dan ostaje da vidimo u narednom periodu.