SHARE

Deset je godina prošlo otkako nas je zauvijek napustila jedna od najvećih legendi pulskoga nogometa, jedan od najizuzetnijih likova koji su ikada bili vezani za pulsku Istru, kao i za ono što je od nje u međuvremenu nastalo.

Vlade Peleska – Masnog i danas se svi veoma rado sjete prilikom posjete pulskom nogometnom hramu, stadionu Alda Drosine.

Sjetiti će ga se i ove godine na memorijalnom turniru veliki broj nogometaša, veliki broj igrača koji su imali kontakt sa legendarnim Vladom tijekom njegove dugogodišnje karijere “katice za sve” na pulskom gradskom stadionu.

Na igralištu Vidikovac ponovno će ovoga vikenda sve živnuti. Najprije u petak sa početkom u 18:30 kada će Memorijal otvoriti susret MNE Gumeno i Dijaspore. Uz navedene dvije momčadi u skupini A još će svoj prolaz u četvrtfinale tražiti Grin i Kraljeva Sutjeska.

Grupu B u kojoj su također četiri momčadi sačinjavaju Višković Automobili, Los Amigos CB Bolero, Al Fondaco i Šišansko CB Bolero, dok će iz grupe C svoj prolaz u četvrtfinale tražiti MNE Valdebek, Spartans, Pizzeria Samantha i Stella Šijana Juniors, a u grupi D svoje će futsal sposobnosti iskazivati MNK Stoja, Domino Maling i MNE Fažana.

Uz petak, kada će biti odigrano devet susreta, isti Vas scenarij očekuje u subotu sa dvanaest susreta koji su na rasporedu, a koji počinju od 17:30, dok je za nedjelju planirana završnica turnira.

Dođite na Vidikovac i prisjetite se još jednom legende pulskog nogometa, Vlade Peleska – Masnog.