SHARE

Na redovnoj sjednici Skupštine Sportske zajednice Grada Labina, održane u utorak 08. veljače 2022. godine u 19,00 sati, u dvorani SC Franko Mileta su donesene sljedeće odluke:

  1. Usvojeni su Izvještaj o radu i Izvještaj o izvršenju Financijskog plana Sportske zajednice Grada Labina za 2021. godinu, te Izvještaj Nadzornog odbora. Izvještaji će biti objavljeni na web stranici Sportske zajednice.
  2. Kao sastavni dio Financijskog plana Sportske zajednice Grada Labina za 2022. godinu, usvojena je raspodjela sredstava za udruge članice.

Najviše će, očekivano, dobiti najveća sportska udruga u gradu, NK Rudar Trans Euro, i to iznos od 286 tisuća kuna godišnje, dok će rukometni drugoligaš uprihodovati 236 tisuća. ŽRK Rudar će za ovu godinu dobiti 191 tisuću kuna, a slijedi NK Iskra s 92 tisuće te NK Rabac sa 70 tisuća kuna godišnje.

Sedmi po redu prema financijama u gradu su košarkaši, KK Rudar Labin će dobiti 39 tisuća kuna, a BK Labin 37,5 tisuća. Iako okuplja zaista veliki broj mladih sportaša, AK Albona u ovoj će godini primiti 35 tisuća kuna.

Ostale udruge mogu svoje dotacije OVDJE.