SHARE

Pretposljednje kolo ovogodišnjeg HNL-a pulsku Istru 1961 odvodi na Poljud da vidi malo svijeta. Svoj susret sa trobodom mogli bi Puljani ipak doživjeti u posljednjem kolu kada na Drosinu stiže Slaven Belupo, pa da sezonu okončaju onako kako su je i započeli, pobjedom.

U Spliti idu, kako rekosmo i u naslovu, na izlet. Odlaze pružiti dobru igru, primiti što je moguće manje pogodaka, barem manje od četiri koliko je bilo na prošlom gostovanju, pokazati se u solidnom svjetlu koliko god je to moguće, i to je u suštini sve.

Hajduk je favorit, Hajduk će ovu utakmicu vjerojatno okončati u svoju korist, a dan kasnije nadati će se da Šibenik može donekle zaustaviti Dinamo kako bi zadnje kolo u Maksimiru dalo konačnu odluku o prvaku.

Susret je na rasporedu ove subote sa početkom u 19:05, a čast da odsudi posljednju poljudsku predstavu u ovoj sezoni pripala je Zdenku Lovriću iz Đakova dok će uz out-liniju trčkarati i mahati Marijan Tomas iz Osijeka i Kristijan Novosel iz Valpova. Da sve prođe u najboljem mogućem redu potruditi će se budno oko VAR suca Tihomira Pejina i AVAR-a Gorana Patakia.