SHARE

U najvažnijoj utakmici ove sezone RK Arena-Pula pobijedila je borbene goste iz Ogulina rezultatom 26:23 (13:13) i time kolo prije kraja osigurala naslov 2.HRL zapad i plasman u viši rang natjecanja. Čestitke dečkima na ostvarenom uspjehu.

U utakmici s visokim ulogom za obje ekipe, borbom za prvo mjesto i plasman u viši rang natjecanja, obje ekipe u susret su ušle iznimno motivirane. U pravoj rukometnoj atmosferi, kojoj je doprinijela brojna publika obje ekipe, gledali smo iznimno napet susret u kojem su se ekipe izmjenjivale u vodstvu.

Velika borbenost kod obije ekipe rezultirala je s velikim brojem isključenja (RK Ogulin 10 minuta, RK Arena 18 minuta) i s čak dva direktna crvena kartona (po jedno za svaku ekipu) zbog neopreznih grubih izlazaka na suparničke igrače. Brojna publika je navijanjem podržavala igrače i srčani dečki na terenu stvorili su pravu uzbudljivu rukometnu atmosferu koju već duže vremena nismo vidjeli u Domu sportova Mate Parlov.

Za pulsku Arenu najefikasniji bio je Lovro Jaman sa sedam golova dok je Daniel Čuljak dodao pet ‘komada’, a Dino Ćopić četiri. Goste je predvodio Mihael Kosanović sa šest golova.