SHARE

Futsal Pula Stanoinvest još je jednom dokazala kako se radi o ozbiljnom klubu, kakav, bez da se itko uvrijedi, nikad nije postojao na ovim prostorima. Danas su svoje simpatizere obradovali još jednim potpisom ugovora.

„Nakon velikih vijesti oko igrača za iduću sezonu, jedna od najvažnijih vijesti stiže iz kancelarija kluba. Generalni sponzor kluba, tvrtka Stanoinvest, odlučila je potpisati novi ugovor sa klubom na iduće dvije godine. Na taj način ta pulska tvrtka temelj je stabilnosti kluba u idućem razdoblju te je ovaj ugovor temelj za razvoj kluba i nastavak velikih rezultata koje su pulski malonogometaši ostvarili ove sezone.

Tvrtka Stanoinvest pokazala se kao izuzetno kvalitetan partner kluba poštujući sve potpisane stavke prethodnoh ugovora uz dodatan support za sve što ugovor nije definirao.

Novi ugovor još je jači od lanjskog što pokazuje da je Stanoinvest u našim dečkima prepoznao potencijal i želi nastaviti ovu prelijepu pulsku sportsku priču. Ljubav prema Puli koju imaju čelni ljudi tvrtke i kluba, svi fetivi Puležani, pokazala se kao dobitna kombinacija i sigurni smo da je ovaj ugovor garancija ostanka kluba na najvišim razinama u državi“, poručili su iz kluba.