SHARE

Nakon dolaska Manuela Pamića na klupu Žminja, Žminjci su se malo trgnuli. Slavili su u posljednja tri susreta pa su sa velikim optimizmom danas dočekali drugoplasirane Ližnjance.

No, Ližnjan ipak nije kategorija onih kojima su Žminjci nanijeli poraze pa je danas sa lagana četiri pogotka momčad Zorana Moravca stigla do novog troboda.

Toni Pavić je načeo utakmicu u 13. minuti i zaključio je svojim drugim pogotkom u devedesetoj, a u međuevremenu su za novo slavlje Ližnjana pogodili još i Balde i Todorov.

Žminjci nemaju razloga za pretjerano nezadovoljstvo, jer Ližnjan je trenutno mnogo bolja momčad i s pravom se nalazi na visokom drugom mjestu gdje do kraja natjecanja žele i ostati. Ova će im pobjeda u tim nastojanjima zaista dobro doći.


ŽMINJ – Igralište Žminja – 1. ŽNL – 22. kolo – SUDAC: Jasenko Mujić (Potpićan), POMOĆNICI: Elvis Brečević (Labin) i Darko Gubeljić (Labin)

ŽMINJ – LIŽNJAN 0:4 (0:2)

Žuti kartoni: Zaharija (Žminj), Radović, Kontošić (Ližnjan)

Strijelci: 0:1 Pavić 13, 0:2 Balde 39′, 0:3 Todorov 73′, 0:4 Pavić 90′

ŽMINJ: Šćira, Križanac L., Orbanić L. (26. Orbanić M.), Križanac M., Fornažar, Damijanić, Zaharija, Žulić, Krnjus (79. Delšeno), Batel, Marić

Trener: Manuel Pamić

LIŽNJAN: Matošević, Radović, Kostešić, Gerovac, Jelenić, Kontošić (87. Benčić), Balde, Licardo, Todorov, Pačić, Pavić

Trener: Zoran Moravac