Home Nogomet Treća ŽNL Istra TREĆA ŽNL JUG – REZIME POLUSEZONE | Osnaženi Snašićani slave jesenski naslov

TREĆA ŽNL JUG – REZIME POLUSEZONE | Osnaženi Snašićani slave jesenski naslov

SHARE
NK Polet Snašići

Spustili su se zastori na jesensku polusezonu Treće ŽNL Jug. Naslov je osvojio Polet iz Snašića zbog sedam pobjeda i dva remija te su jedina momčad koja je ostala neporažena. Kako su Štinjanu pobjegli četiri boda, a Rašanima čak osam, dojam je da će ih teško itko zaustaviti na proljeće.

Prvi strijelac lige dosad je Elvedin Mulavdić iz redova Raše 1938 sa sedam golova dok su po šest nadodali njegov suigrač Zoran Kovačević, Nikola Mišić (Arne Peruški), Vanja Ruba (Marčana) i Luka Urošević (Štinjan).

Ipak, osim tih pojedinaca, treba spomenuti i dva pojačanja jesenskog prvaka koji su donijeli potrebnu razliku. Dean Klapčić dugo je bio nogometaš Rudara i nedešćanskog Jedinstva Omladinac pa je jasno da je donio novu dimenziju dok je Bojan Popović još lani igrač četvrti nogometni rang države za riječku Lokomotivu.

Upravo je Polet dao najviše pogodaka, njih 2.78 po susretu, a Pomorac iz Krnice postigao je samo dva. Osim Snašićana, samo sedam golova primila je i obrana baljanskog Jedinstva. Preko 3.5 žuta kartona po susretu i devet crvenih u 45 susreta dovoljno govori o žustrini te lige.