SHARE
Gabriel Buvinić

Važna je preblagi pridjev za današnju pobjedu rukometaša Umaga! U njihov grad stigao je rasterećeni Zamet, a sve osim umaškog slavlja dovelo bi Lisičine momke u velike probleme. No, svih 60 minuta bili su bolji od Riječana.

Prvi su se put odvojili na rezultati 16:15, odlaze tada Umažani na 18:15, ali ubrzo Zamet poravnava na 20:20. Ipak, u posljednjih deset minuta kreće umaška „furija“ i na krilima Petra Krupića – koji je zabio tri pogotka od 54. do 59. minute, stigli su domaći do zasluženog slavlja.

Gabriel Buvinić zabio je najviše kod Umaga, osam ‘komada’, a kod gostiju daleko iznad ostalih bio je Tomislav Kvastek, s 11 pogodaka. Naredni vikend Umažani odlaze na „megdan“ Bjelovaru, a onda u grad na sjeverozapadu Istre stiže Trogir. U posljednjem kolu Umag ide u goste već unaprijed otpisanom Dubrovniku.


UMAG – Stella Maris – PREMIJER HMRL – LIGA ZA OSTANAK – 7. KOLO
SUCI: Josip Cepanec (Turčin) i Dalibor Dragočajac (Novska)

UMAG – ZAMET 29:24 (14:13)

UMAG: Milin Ungar, Buvinić 8, Kamba, Horozović 4, Buršić, Krupić 5, Milinković, Tomljanović 5, Majić 5, Galović, Matijević, Golik 2, Ćuzović

Sedmerci: 1/1, Isključenja: 4 minute

Trener: Boris Lisica

ZAMET: Vučko 3, Ogurlić, Živković, Ljevar F. 3, Njegovan 4, Mrakovčić, Islamović 1, Sorić, Tomaš 2, Viskić, Milih, Pikec, Kvastek 11, Perkov

Sedmerci: 1/ 2, Isključenja: 4 minute

Trener: Igor Marijanović