Home Nogomet Treća HNL Zapad Vinogradari ludovali u Poreču, pozvane i policijske snage!

Vinogradari ludovali u Poreču, pozvane i policijske snage!

SHARE

Jučer nakon susreta Jadran-Vinogradar nije bilo suviše mirno. Naime, prema iskazu delegata, čelnike gostiju smirivala je policija. Ne treba čuditi taj podatak, kada se zna da je njihova momčad uvjerljivo najskuplja u ligi, a u protekla dva kola “prosuli” su četiri boda u susretima s klubovima koji im ne bi trebali predstavljati problem.

Možda su i bili oštećeni od strane sudaca, ali način na koji su pokušali doći do pravde apsolutno je neprihvatljiv u 2017. godini.

Delegatski zapisnik sa susreta kaže sljedeće:

NAPOMENA: u 69. minuti kod dosuđenog kaznenog udarca više igrača NK Vinogradar opkolilo i vršilo pritisak na glavnog suca, a zatim u 81. minuti više igrača NK Vinogradara vršili su pritisak na drugog pomoćnog suca. Nekolicina članova uprave i igrači NK Vinogradar lupali su na vrata sudačke svlačionice te dvoje ljudi upalo u svlačionicu i počelo prijetiti sucima uz vrijeđanje, od kojih je bio jedan gospodin po imenu Ivan Rubinić. Igrači NK Vinogradar razbili su vrata gostujuće svlačionice, te je zbog nereda ispred službenih prostorije kluba i gostujuće svlačionice pozvana Policija.