SHARE

Nakon razigravanja i odličnog futsala kojega su upriličili po skupinama, danas nas očekuje završnica 1. Memorijala Dane Moravac kojega je organizirao Domino Maling na malonogometnom terenu pulskog Vidikovca.

S početkom u 17:00 sati danas su na rasporedu četvrtfinalni susreti, a najprije će pred mnogobrojnu publiku istrčati Grin A. Cuisine Noy i Plavi Put Pazin. “Grinovci” su u natjecanju po skupinama pokazali da i ovoga puta u svojim redovima imaju potrebnog “šuga”, dok je Plavi Put ostao donekle nedorečen. No, znamo li koliko Pazinjani realno mogu, sigurno nas već u prvom današnjem susretu čeka spektakl.

Nakon njih na teren će Los Amigos CB Bolero i Stella Šijana Juniors. Amigosi ne izgledaju nimalo bezopasno i predstavljaju zaista najveće iznenađenje turnira, no s druge strane čekaju ih mladi momci iz Šijane u čijim su redovima četvorica igrača pulskog prvoligaša.

Al Fondaco Vodnjan i MNE Selina će na teren u trećem četvrtfinalnom susretu. I dok su Vodnjanci neugodna momčad, dečki iz Seline pokazuju stanovitu čvrstinu pa nas i u ovom susretu čeka neizvjesnost do samoga kraja.

U 19:00 će na teren u “finalu prije finala” Domino Maling i Auto Otpad Trumić. Ovaj susret nije potrebno posebno najavljivati, jer i oni koji tek krajičkom oka i sluha promatraju ili slušaju o futsalu, i te kako dobro znaju što mogu prirediti ove dvije momčadi.

Nakon četvrtfinala slijedi naravno i sama završnica turnira, a očekuje nas i revijalna utakmica veterana te velika fešta do dugo u noć.