Home Nogomet Prva ŽNL Istra Novak u ligi se pojačao, Velovršani zasad oslabljeni

Novak u ligi se pojačao, Velovršani zasad oslabljeni

Detalj sa susreta Veli Vrh-Dinamo

Stigli smo i u donju polovicu Prve ŽNL. Za danas smo pripremili novosti sa Velog Vrha i iz Savičente, tako da nam za sutra ostaju samo pulska Istra i Umažani…

Na velovršanskom Tivoliu zasad su odlične samo pizze. Nakon ne previše suptilne reklame tvrtki koja pomaže portal, pojasnimo napisano. Seniorska momčad dobila je novog trenera, Gorana Vujicu, ali i izgubila nekoliko standardnih prvotimaca.

Goran Urošević otišao je u Medulin, Marko Kontošić u Vrsaru, a Anel Škiljan mogao bi postati novi član Istre. Arian Agaj neće više nastupati za “narančaste”, ali se nova destinacija još ne zna, dok je Tomo Katić pristupio Valbandonu. Trener Vujica pojašnjava kako je momčad preuzeo prošli tjedan i kako dosad nije obavio ulazne transfere, ali se nada pojačavanju momčadi.

Iako su sa Velog Vrha otišli i Patrik te Borna Vujica u Istru 1961, ne treba previše strahovati za “oranje” jer je u kadru i dalje ostao veliki broj potentnih mladih igrača poput Ulemeka, Rube, Tvaroga, Fonovića i ostalih…

Novaci sa Suhače misle ozbiljno, vidi se to odmah po prijelaznom roku. Trener Damir Buršić u Smoljance Slobodu doveo je dvojac iz Purisa, Edia Baračića i Aleksa Buršića, zatim Luku Zahariju iz Žminja, Ivana Macana iz omladinskog pogona Velog Vrha i Denia Racana iz fažanske Mladosti. Ipak, ostali su zbog radnih obaveza bez Saše Lukmana i Ivana Pavlića. Prvu provjeru imaju ovog petka, 11. kolovoza, na pučkoj fešti u Vodnjanu gdje će sa tamošnjim županijskim drugoligašem.

Previous articleDinamu derbi, Slaven i Inter se približili vrhu
Next articleUrnebesno finale na Stranićevom memorijalu, titula prvaka ostala u Pazinu