Home Nogomet Druga ŽNL Istra 2 ŽNL – 2. kolo: Kaštelirci nakon momačke zabave u matineji svladali...

2 ŽNL – 2. kolo: Kaštelirci nakon momačke zabave u matineji svladali Puris

SHARE

Dvodnevna događanja u drugoj županijskoj ligi otvorili su jučer Plominjani i Vodnjanci te Višnjanci i Štinjanci. Vodnjan se mučio u Plominu, gubio pogotkom Vozile iz slobodnog udarca, no na kraju su preko Kruškića i Vitasovića Vodnjanci zabilježili i unaprijed upisane bodove.

Štinjan je imao sve u Višnjanu do osam minuta prije kraja susreta. Sigurno vodstvo od 2:0 do kojega ih je doveo Aldin Šabić, no u samoj završnici domaćin se probudio, iskoristio uspavanost gostiju i najprije preko Petra Pavletića smanjio rezultat, a u četvrtoj minuti sudačke nadoknade ugrabio bod kojega im je donio Dalen Bertoša.

Momčad Mirka Matike nije shodno priželjkivanjima i očekivanjima ušla u prvenstvo. Nakon domaćeg poraza od Kanfanara, danas su Supetarci morali priznati da je i Kaštelir trenutno bolja momčad. Golovima Maria Klarića i Patrika Zovića Kaštelirci su održali prednost do samoga kraja kada je Alex Buršić smanjio za ublaženi poraz Matikine momčadi.

Petrovija se vratila nakon poraza kod Kaštelira, a za to im je danas bila potrebna baš mlada momčad kao što je Valbandon. Sa dva gola Ante Jelečevića i jednim Marka Mihalja riješili su Petrovijci današnji problem.

Buzećani su oplodili trobodom početni bod kod Dajle. Danas su sa 3:1 svladali Brtoniglu i pokazali da će imati što reći tijekom ovogodišnjeg natjecanja. Do pobjede su ih doveli Majcan, Muminović i Petković, dok je počasni gol za Brtoniglu Novu Vas bilo djelo Martina Markovića.

Umag i Dajla svoj su susret zbog predostrožnosti koronarnih mjera odgodili za 22. rujan.