Home Nogomet Treća ŽNL Istra 3. ŽNL Jug – NAJAVA – 11. kolo: Perojci sa željom da...

3. ŽNL Jug – NAJAVA – 11. kolo: Perojci sa željom da se približe Marčani, Šišan i Barban u derbiju začelja

SHARE

Zbog obaveza Hrvatske nogometne reprezentacije susreti svih županijskih liga koji su rasporedom trebali biti odigrani u nedjelju, odigrati će se na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata, dakle, u četvrtak 18. studenog.

Ipak, vikend nam i u subotu i u nedjelju, doduše u nedjeljnom jutarnjem terminu, na trećeligaškom jugu donosi po jednu utakmicu.

Subotu je na rasporedu derbi začelja u kojemu će Šišanci na svom terenu pokušati dostići goste iz Barbana, pa onda zajedno sa njima prezimiti na diobi posljednje pozicije. Imali su Barbanci nakon pobjede kod Galižane mogućnost da se odvoje od Šišana, no poraženi su prekjučer na svojoj Mrzlici od Cementa, pa im ovaj sudar i te kako mnogo znači.

Nedjelju ujutro će Snašićani na svom travnjaku protiv Raše 1938 pokušati zakoračiti stepenicu bliže sredini ljestvice. No, kako god taj susret i završi, momčad Poleta može biti ponosna na ono što su prikazali ove jeseni, obzirom na sve silne probleme sa kojima su se susretali ovoga ljeta. Rašani jesu malo razočarani, vjerojatno su mogli puno više, no preostaje im proljeće da svoj rezultat probaju poboljšati.

Na blagdan će Perojci pokušati kod Cementa zaboraviti domaći poraz od Galižane i približiti se Marčancima na ipak dostižna četiri boda zaostatka, no težak je to zadatak, obzirom da gostuju kod momčadi koja ove jeseni ne zna za poraz na svom terenu u Viškovići, dok će u Kujići snage odmjeriti Manjadvorci i Valdebek, u susretu koji bi u slučaju pobjede bilo koje momčadi, pobjednika podigao nekoliko mjesta na ljestvici. Možda…