Home Nogomet Treća ŽNL Istra 3. ŽNL jug – NAJAVA – 3. kolo: Sraz Peroja i Manjadvorci...

3. ŽNL jug – NAJAVA – 3. kolo: Sraz Peroja i Manjadvorci kao mini derbi ovoga kola

SHARE

Derbi, jer to i je, igrati će u nedjelju u Marčani domaća Marčana i gost iz Raše. Misli Morena Kanciania i Gorana Kostića pred taj važan dvoboj obznaniti ćemo Vam sutra.

Kolo će u subotu na Mrzlici otvoriti Barban 2013 i Polet. Barbanci nisu zadovoljni ulaskom u natjecanje jer su u nedjelju poraženi u lokalnom derbiju od Manjadvorci sa visokih 4:1 i sada traže iskupljenje. Momčad iz Snašići, pak, sigurno nije momčad koja će bez ispaljenog metka pristati na barbansko iskupljenje.

Cement nakon kola odmora sada u Viškovići dočekuje Šišan i traže trobod da u potpunosti zaborave poraz kod Galižane na otvaranju prvenstva. Svakako su favoriti jer Šišanci trenutno i djeluju kako najslabija momčad dosadašnjeg natjecanja. Dva poraza u dva kola potvrda su navedenog. No, možda se u njima ipak krije malo “špirita” da napakoste u Viškovići.

U sudaru Peroja i Manjadvorci apsolutno je sve moguće. Obje su momčadi ušle u prvenstvo na pravi način, dakle pobjedom, i sada u svojevrsnom derbiju dioba bodova bi ih zasigurno zadovoljila.

Valdebek i Galižana ovo su kolo slobodni.