Home Nogomet Treća ŽNL Istra 3. ŽNL jug – NAJAVA – 4. kolo: Raši 1938 nakon dva...

3. ŽNL jug – NAJAVA – 4. kolo: Raši 1938 nakon dva derbija malo jednostavniji posao

SHARE

Sudar Valdebeka i Marčane najaviti ćemo u zasebnoj vijesti, no pogledajmo što nas čeka ovoga vikenda na ostalim terenima u 3. ŽNL jug.

Galižana gostuje u subotu u Manjadvorcima i sve što puleni Areta Stojića žele je odgoditi prvi poraz na još neko vrijeme. Nisam siguran da nakon dobrih predstava Manjadvorci u dosadašnjem tijeku natjecanja Galižanci slove kao favoriti, no svakako su sva tri znaka moguća.

Raša 1938 je iz dva derbija izišla sa četiri osvojena boda i sada im svaki naredni suparnik djeluje kao savladiva prepreka. Barbanci to svakako jesu. Sudar je ovo dva susjeda, u kojemu momcima trenera Kanciania definitivno pripada uloga favorita. No, i Barbanci mogu biti zadovoljni onime što su u ovom ljetnom periodu učinili od svoga Kluba. Na bodove će morati pričekati, no mislimo da im to i nije neki veliki problem.

Snašićani su pametno postupili istupivši iz natjecanja. Polako, ali sigurno, sada konsolidiraju svoju sredinu, a u toj konsolidaciji ne nedostaje ni dobrih rezultata. Peroj im dolazi u Snašiće sa velika četiri boda u dvije odigrane utakmice te se zasigurno radi o sasvim solidno posloženoj momčadi. No igrači Poleta žele potvrditi trobod koji su proteklog vikenda donijeli sa sobom iz Barbana.