Home Nogomet Treća ŽNL Istra 3. ŽNL jug – NAJAVA – 6. kolo: Peroj u pohodu ka...

3. ŽNL jug – NAJAVA – 6. kolo: Peroj u pohodu ka samom vrhu

SHARE

Vikend iza nas dao nam je odgovor na jedno jako vitno pitanje. Unatoč činjenici da je momčad Raše 1938 imala problema sa oba vratara tijekom utakmice protiv Peroja, te da je jedan od ponajboljih raških igrača, Matteo Miljković, čitavu utakmicu odigrao pod nesnosnim bolovima, pobjedi Peroja nema zamjerke.

Pokazali su Perojci da su prava škvadra, škvadra u kojoj ginu 90 minuta jedni za druge, i takav pristup im je donio poziciju odmah do lidera Marčane. Ovoga vikenda na Valkanama, pokušati će nastaviti svoj put protiv jednostavno neprepoznatljivog Valdebeka.

Valdebek je priča za sebe. Imaju strahovito širok igrački fond, no jednostavno rezultati koje su ostvarili nisu u skladu ni sa očekivanjima ni sa ambicijama kluba. Nadaju se, naravno, da je to samo kratkotrajna kriza koju će riješiti već ove nedjelje protiv Peroja.

Lider iz Marčane trebao bi biti apsolutni favorit protiv Barbana. No i Barbanci su se pomakli sa nule na bodovnom kontu i napraviti će sve da zagorčaju život domaćinu.

U Kuići pak, Manjadvorci su apsolutni favorit protiv Šišana, dok će derbi Labinštine u Snašići odigrati Polet i Cement. Momčad iz Koromačna je svakako u psihološki boljem stanju, no to ne treba značiti baš ništa.

Raša 1938, nakon poraza kod Peroja, pokušati će u sudaru sa Galižanom vratiti se na pobjedničke staze. No, protiv momčadi koja ima i glavu i rep, a Galižana to ima, biti će im to prilično zahtjevan zadatak.