SHARE

Osmo kolo trećeligaškog županijskog natjecanja na jugu donijeti će nam odgovor jesu li Marčanci jesenski prvaci. Naime, u sudaru protiv vrlo dobre Galižane, mogli bi kaparirati jesenski naslov obzirom na utakmice koje im slijede do kraja jeseni. Galižanci, dakle, spašavaju ovaj dio prvenstva.

Raša 1938 je malo zaostala i više nema prava na krivi korak. Momčad je to koja je spoj mladosti i iskustva, no isto tako momčad je to koja je doživjela tri uzastopna poraza. Sudar sa Šišanom dolazi im u pravo vrijeme da se vrate na pobjedničke staze.

Peroj je odigrao do sada jako dobru jesen. Poraz od Marčane u derbiju ne može ih skrenuti sa dobroga puta na kojem se nalaze pod uvjetom da se sa pozicije favorita pojave na Mrzlici i riješe bitku sa Barbancima.

Valdebek bi prošlotjedni bod iz Galižane morao oploditi ovoga vikenda kada na Valkane stiže Cement. No, momci iz Cementa dolaze puni samopouzdanja nakon što su u vječitom derbiju slavili protiv Raše.

Polet i Manjadvorci su slobodni, što mi osobno uopće nije jasno zašto! Ako imamo deset momčadi u natjecanju, može li mi netko objasniti zašto su svaki vikend dvije slobodne? Zar je nemoguće bilo napraviti novi raspored nakon što se saznalo da Pomorac odustaje od natjecanja? A ma!

No, bez obzira na sve, čeka nas vrlo izazovan trećeligaški vikend.