Home Nogomet Treća ŽNL Istra 3. ŽNL Sjever – 1. kolo: Krenuli i sjevernjaci

3. ŽNL Sjever – 1. kolo: Krenuli i sjevernjaci

SHARE

Odigrano je i prvo ligaško kolo na uvijek uzbudljivom sjeveru Istre. Jučer smo Vam donijeli izvješće o susretu Vižinade i Grožnjan Oprtlja, a eto, da sada vidimo kako je prošao ostatak društva.

Najprije da kažemo da je sraz Galeba i Moele odgođen za 30. rujna, te da su Livade i Babići svoj susret završili bez pogodaka.

No, golova je bilo na igralištu u Marušići gdje je gostovala Savudrija. No, nije izgledalo tako prvih dvadesetak minuta. Edison Zaskoku doveo je Marušiće u vodstvo, ali ga je brzo poništio, već u 19. minuti Mario Ragać. No, iskustvo i spremnost Marušića pokazala se u nastavku susreta. Tako su do kraja prvoga dijela poentirali Srdar i Koren, a u nastavku na još jedan pogodak Zaskokua i Korena pridružio se i drugi Zaskoku, Taulant.

Interesatno je i to da je gospodin Vidoje Filipov bio usamljen u dijeljenju pravde na tom susretu, a da je na igralište stigao dvadesetak minuta prije početka dvoboja. Gužva na cesti, vrlo vjerojatno…

Dinamo, onaj iz Svete Marije na Krasu, u gostima je slavio kod Momjana. Sve bitno dogodilo se u drugome dijelu kada je najprije Elvis Harbaš doveo u goste dinamovce, a u samoj je završnici pobjedu potvdio Tilen Kamenčić. Počasni pogodak za domaćina djelo je Patrika Pasare. Hm, i ovdje je jedan sudac sudio ovu utakmicu.

Valjda to tamo tako mora biti…