Home ISTRA Ostali sportovi 3. ŽNL sjever: Desetka Savudrije kod Moele, Livade poražene od Momjana

3. ŽNL sjever: Desetka Savudrije kod Moele, Livade poražene od Momjana

SHARE

Četvrto kolo na istarskom sjeveru, uz remi Babići i Vižinade od 2:2 donijelo je još jednu utakmicu okončanu identičnim rezultatom. Onu između Galeba i Mraušići.

Poveli su domaćini iz kaznenog udarca pogotkom Senada Kovačevića u desetoj minuti, no samo četiri minute nakon toga stvari je na početak vratio Andrea Flego. Uspjela je momčad iz Juricani još jednim golom Kovačevića pred sam odlazak na odmor ponovno otići u vodstvo, no bod gostima osigurao je domaćin autogolom Petra Karamatića.

Prošlogodišnji županijski prvoligaš, momčad Moele, nekako se ekipirala za nastupe u trećeligaškom županijskom natjecanju, no u jučerašnjoj su utakmici morali priznati premoć Savudrije. Deset je komada pospremila momčad trenera Šverka u Jovanovićevu mrežu, od čega ih je pet postigao Mario Ragać. Njemu su se po dva puta pridružili Edvin Čajić i Emrah Tatarević, dok je jednom put do mreže Moele pronašao i Luka Langus.

Dražen Vidaković dvaput, te u samoj završnici sureta Elvis Harbaš donijeli su trobod Dinamu protiv Grožnjana, dok su Livade na svom terenu poražene od Momjana.

Patrik Pasar je sa dva pogotka usmjerio susret da bi se preko Marka Tonkovića Livade vratile u igru početkom nastavka. No, Erik Felda i Goran Bartolić zatvorili su susret i donijeli trobod gostima.