Home Nogomet Treća ŽNL Istra 3. ŽNL sjever: Dinamo usamljen na vrhu, bod Babići kod Marušići

3. ŽNL sjever: Dinamo usamljen na vrhu, bod Babići kod Marušići

SHARE

Treće je kolo odigrano na nogometnom sjeveru. Dinamo je prohujao kroz Vižinadu i ostao na samom vrhu ljestvice sa maksimalnim učinkom nakon tri odigrana kola.

Velik je i bod kojega su Babići osvojili kod Marušići. Blaž Brudar doveo je goste u vodstvo nakon dvadeseetak minuta igre, no podjelu bodova svojim je pogotkom domaćinu osigurao Renzo Đurđević nakon sat vremena igre.

Momjan je do troboda protiv Galeba došao pet minuta prije kraja susreta. Vodili su Momjanci golovima Krešića i Katalenića i 1:0 i 2:1, no Galeb se vraćao preko Ružnića i Markovića. Na kraju je pred istek utakmice poentirao Erik Felda za konačnih 3:2 i slavlje u Momjanu.

Grožnjan i Savudrija podijelili su bodove odigravši 2:2. U utakmici bez ijednog igrača na klupi za pričuvne igrače poveli su Grožnjanci pogotkom Paulovića nakon pola sata igre. Na 1:1 izjednačio je Šincek, a Grožnjance je petnaest minuta prije kraja u novo vodstvo doveo Danielle Visintin. Konačnih 2:2, sedam minuta prije kraja utakmice postavio je Husein Dedić.