Home Nogomet Ostalo Trideset vratara odradilo prvi termin zimskog golmanskog kampa “Cotić-Starčić” u Dajli, drugi...

Trideset vratara odradilo prvi termin zimskog golmanskog kampa “Cotić-Starčić” u Dajli, drugi na rasporedu 2. siječnja

Današnjim treninzima, a nakon toga i roštiljem priveli su danas u Golmanskom kampu „Cotić-Starčić“ kraju prvi od dva termina koji se već tradicionalno održavaju u Dajli. Prvi je termin odradilo 30 vratara s područja cijele Hrvatske.

Vrijeme im je bilo odlično i uz uvjete koje Dajla pruža bolje nije moglo, a ‘staff’ kampa odradio je čak 25 treninga u pet dana. Sve je prošlo u najboljem redu, a mladi vratari željni rada i učenja su redom svi zaslužili pohvale za prikazano.

„Ono što nas veseli, a primjetno je – s vratarima se u klubovima sve više radi pa je i nama lakše neke zamisli prenijeti na teren. Naša baza vratara sada je već jako velika i zaista raduje da ima jako puno materijala koji uz pravi razvoj kroz klubove mogu daleko dogurati. Ekipa Goalkeeper kampa „Cotić-Starčić“ ovom prilikom želi sretnu Novu godinu, puno zdravlja, sreće i veselja svim čitateljima IstraSporta“, poručili su nam Aleksa i Aleksandar iz Dajle.

Sada i oni kreću na kratki odmor da bi već 2. siječnja otvorili godinu onako kako su je i zatvorili – s jednim kampom u Dajli. Na drugi termin koji tada počinje dolazi novih 30 vratara, iz cijele Hrvatske i Slovenije.