Home ISTRA Futsal ZIMSKA LIGA GRADA LABINA | Traži se još samo osmi putnik u...

ZIMSKA LIGA GRADA LABINA | Traži se još samo osmi putnik u četvrtfinale, Buršić i Kurtić vodeći topnici

SHARE

Prema svom kraju ide i labinska Zimska malonogometna liga. Kod seniora sve je jasno, poznato je sedam od osam četvrtfinalista, s time da se i promjena oko osmog mjesta teško može dogoditi. 

Naime, u A skupini Polet je četvrti sa sedam bodova i stići ga mogu samo Futsal Juniorsi koji igraju protiv CB Jeanette. Sve osim pobjede momaka iz Krnice bila bi senzacija.

U toj skupini CB Jeanette ima 24 boda, a Me Gusta i Santa Domenica su poravnate na 19 te su te tri momčadi već odavne sigurne kad je u pitanju četvrtfinale.

B skupina odigrala je dvije utakmice manje, a na ljestvici je Harlem AutoOtpad Trumić vodeći s 19 bodova, a slijede ga Rabac sa 16 te CB Mystic s deset. Siguran četvrtfinalist je i Cement s pet osvojenih bodova. Na ljestvici strijelaca uvjerljivo, sa 16 golova, vodi Sandi Buršić.


Kod veterana Harlem je maksimalan s 21 bodom, a Santa Domenica ima deset bodova. Raša Merag je na sedam, a Cement je posljednji s tri boda. Još se narednog vikenda igraju dva kola, a onda će krenuti završna bitka gdje će se neke momčadi ojačati pa je teško prognozirati bilo što. Najbolji strijelac trenutno je Amir Kurtić iz vodeće momčadi.