Home Nogomet Četvrta HNL Zapad 4. NL NS Rijeka – NAJAVA – 6. kolo: Na Tivoli stiže...

4. NL NS Rijeka – NAJAVA – 6. kolo: Na Tivoli stiže Otočac, Rovinj na put bez nade u Kraljevicu

SHARE

Velovršani imaju kvalitetniju momčad od trenutnih rezultata. Nisam neki poznavatelj prigoda u četvrtoj NL NS Rijeka, no mišljenja sam da je momčad sa Tivolia kvalitetnija i od Novalje i od Klane. A upravo u te dvije utakmice, uz očekivani poraz kod Medulina, Velovršani su najmanje i pokazali i jako malo izvukli.

Prilika da se vrate ka vrhu ljestvice je u subotu kada dolazi Otočac. To je jednostavno susret kojega na Velom Vrhu moraju shvatiti ozbiljno i potruditi se da se pomaknu sa trenutne pozicije broj 6.

Rovinj ide na put bez nade. Kraljevica je momčad koja je mnogo iznad svih ekipa u ovoj ligi. To što je pregažena na Velom Vrhu u prvom kolu i to što su demolirani ovoga tjedna na Grobniku u Kupu NS primorsko-goranske županije sa 9:0, treba definitivno upisati dobrom danu domaćina, kao i lošem izdanju dečki iz Kraljevice. Rovinj, realno, nema što ni izgubiti na Oštru.

Borac bi trebao, iako na gostovanju, svladati Lokomotivu. Presnažna je momčad iz Bakra i za mnoge druge suparnike u ovom natjecanju pa je tako presnažna i za “Lokose”, dok bi Novalja morala vratiti se pozitivnom nizu protiv Klane.

Gospić, ako ne želi plesati samo jedno ljeto, morati će zapeti da bi upisao pobjedu protiv OŠK-a. Ukoliko Omišljani prođu neokrznuti, odnosno Gospić ne ostvari prvu pobjedu, nazire se glavni kandidat za put u niži rang.