Home Nogomet Istra 1961 A jel’?

A jel’?

SHARE

Javili smo se mailom službeno u NK Istra 1961 i zamolili ih da nam omoguće razgovor sa njihovim trenerima u omladinskom pogonu obzirom na sutrašnji početak natjecanja u Prvoj HNL za juniore, te početak natjecanja kadetske i pionirske momčadi slijedećeg vikenda.

Želja nam je bila, kao i uvijek, dostaviti aktualne informacije za Vas, dragi čitatelji. Upoznati Vas sa događanjima u omladinskom pogonu Kluba pred početak njihovog natjecanja, koje i Vi, vrlo vjerojatno sa iščekivanjem očekujete.

No, eto, trenutno, što god to značilo, ostati ćete lišeni za prave informacije od njihovih trenera, jer je press služba pulskog nogometnog ponosa kratko obavijestila kako “u ovom trenutku izjava trenera omladinskog pogona nije moguća”, uz zahvalu na našem interesu.

Poštovana “press službo” pulskoga nogometnog prvoligaša, dopustite da Vas izvijestimo kako smo ipak mi malo veći frajeri od svih Vas tamo zajedno te nas za Vašu cijenjenu obavijest, odnosno informaciju koju ste nam pružili načisto “zaboli p….”. Naše “klince” ćemo ispratiti kako god nam to na pamet bude palo, i zajedno sa njima radovati se njihovim uspjesima ili tugovati sa njima i utješiti ih nakon neuspjeha.

A Vi, ovjenčani u Vašem zatvorenom diskursu takozvanog “elitističkog” poduzeća, uživajte!