Home Nogomet Mlađi uzrasti ACI je novi partner Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, poznato kada se igra...

ACI je novi partner Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, poznato kada se igra Kvarnerska Rivijera

ACI i HNK Rijeka potpisivanjem ugovora o sponzorstvu nastavljaju slijediti zajednički cilj – dugogodišnju tradiciju aktivne podrške mladim sportskim talentima. Sponzorska suradnja logična je posljedica budući da i ACI i HNK Rijeka aktivno rade na promicanju sportskih vrijednosti i razvoju sportske infrastrukture na širem području Rijeke i okolice.

Kao jedan od najznačajnijih sportskih subjekata u Rijeci te cijeloj Primorsko-goranskoj županiji, HNK Rijeka simbol je sportskog duha regije, a ujedno predstavlja i platformu za razvoj mladih talenta, zajedništva i sportskih vrijednosti. U skladu s tim načelima, ACI se ponosno pridružuje ovome klubu kao partner koji dijeli iste vrijednosti.

Od svog osnutka, ACI d.d., istaknuti predstavnik u nautičkom turizmu, kontinuirano je posvećen promociji Republike Hrvatske i njenih regija putem sportskih i turističkih inicijativa, pružajući podršku raznolikim sportskim aktivnostima i manifestacijama. Baš kao što ACI predstavlja jedan od ključnih gospodarskih i turističkih subjekata sa sjedištem u Rijeci, tako i HNK Rijeka ima neizostavnu ulogu u oblikovanju identiteta grada i regije te poticanju interesa za sportska događanja i aktivnosti.

„Pružanjem podrške HNK Rijeka, želimo pokazati svoju posvećenost razvoju lokalne zajednice i podršku važnim sportskim inicijativama. Ponosni smo što možemo podržati klub koji je neizostavni dio riječke tradicije i identiteta te promovira sport i aktivan način života među djecom i mladima. Uvjereni smo da će ovo partnerstvo imati dugoročne pozitivne učinke na našu zajednicu te kako ćemo zajedničkim sportskim iskoracima i projektima nastaviti pomicati granice”, istaknuo je član Uprave ACI d.d. Josip Ostrogović.

„Iznimno nam je zadovoljstvo da je od strane ACI-ja prepoznata važnost Kvarnerske rivijere koja ove godine slavi 70. izdanje, te je jedan od najstarijih turnira u Europi na kojem su igrala mnoga poznata imena koja su ostavila dubok trag u nogometnoj povijesti. Vjerujemo da će suradnja biti na obostrano zadovoljstvo i da će Kvarnerska rivijera, kao i u dugogodišnjoj povijesti, biti organizirana na najvišem nivou. Ujedno, želim zahvaliti ACI-ju na podršci “, istaknuo je Mladen Ivančić, voditelj Škole nogometa HNK Rijeka.

Kroz novu suradnju ACI će, prije svega, podržati organizaciju i realizaciju jubilarnog 70. izdanja Međunarodnog omladinskog nogometnog turnira Kvarnerska rivijera. Turnir će ugostiti 16 ekipa od kojih 7 dolaze iz inozemstva. Na turniru će sudjelovati više od 400 natjecatelja, a održat će se od 26. svibnja do 1. lipnja 2024.