Home ISTRA Nogomet AFERA NAPITAK | Zalihić se ponovno narugao operativcima NSŽI-a

AFERA NAPITAK | Zalihić se ponovno narugao operativcima NSŽI-a

SHARE

Nikad kraja „biserima“ iz NSŽI, točnije od strane njihovih operativaca. Kazna koju je odredio Arno Mladinić Rudaru, vezana uz napitak na poluvremenu bila je predmet sprdnje dva tjedna, ali je svejedno pokrenut disciplinski postupak.

Naime, iako je najprije „odrezana“ kazna od 1000 kuna, uspjeli su intervenirati oni kojih je sram takvih radnji, pa je ona smanjena na 500 kuna. Nastavak „afere napitak“ stigao je danas. Na adresu Labinjana došla je Mladinićeva odluka na koju Rudari imaju pravo žalbe osam dana nakon primitka.

Međutim, kao da već nisu dovoljno „uprskali“, u NSŽI-u rade novi suludi potez – uz odluku momentalno šalju i račun na 500 kuna što se može protumačiti isključivo kao „ne trebate se ni žaliti“. Račun je fakturirao Paolo Prodan, a jedina osoba koja nigdje svoj potpis nije stavila jest Branko Ivetić, glavni tajnik NSŽI-a.

Naravno, na kraju „cijevi“ ispod njihovog nišana je Remzo Zalihić, predsjednik Rudara koji sve više „osvaja“ neutralnu publiku svojim potezima. Naime, NK Rudar je danas poslao NSŽI-u zamolbu koja u sebi sadrži sljedeći odlomak:

„Kako ova kazna značajno opterećenje naš proračun, i dovodi u pitanje opstojnost omladinskog pogona, slobodni smo Vas zamoliti da nam u navedenom iznosu odobrite novčanu pomoć iz stavke „materijal“, s kojom bi smo platili kaznu“, stoji u zamolbi Rudara gdje Zalihić jasno aludira na lanjsku situaciju gdje su se iz te stavke donirala sredstva za pomoć NK Uljaniku.

Laički rečeno, Zalihić je sada „oružje“ NSŽI-a iskoristio da se sami njime „upucaju“. Jednostavno, što god napravili, ispasti će…nedosljedni. Biti će zanimljivo vidjeti hoće li NSŽI, za razliku od lani Uljanikove, odbiti zamolbu Rudara ili će napraviti presedan te po prvi puta refundirati nekom klubu kaznu te samim time otvoriti „pandorinu kutiju“.

U svakom slučaju, na potezu je novi predsjednik Darko Raić Sudar koji je ponovno, po tko zna koji put u prvih par mjeseci stolovanja, baš kao i prethodnik, na poziciji da trpi kritike i objašnjava sulude i nelogične stvari zbog toga što nema hrabrosti dobro „provjetriti“ urede u NSŽI-u. Hoće li naučiti na pogreškama prethodnika, ostaje za vidjeti…