Ostalo

AKO TREBA, DO UEFE | Zalihić: “Gospodo “uhljebi”, tjerajući lisicu moglo bi se desiti da istjerate vuka!”

Remzo Zalihić, predsjednik Rudara

Remzo Zalihić se izgleda baš zainatio. Naime, jučer je stigla kazna disciplinskog suca Banića koji ga je zbog kršenja kodeksa ponašanja prema sportskim djelatnicima i omalovažanja odluke disciplinskog suca Mladinića. Očekivano, za riječki SportCom Zalihić nije ostao „dužan“:

„Naravno da će se žaliti i da ću u utorak po tom pitanju angažirati odvjetnika. Ako mi ne skinu kaznu u drugom stupnju, o cijelom slučaju obavijestit ću nadležni odjel UEFA-e. U svakom slučaju bit ću ustrajan u slučaju Arna Mladinića, već ću u utorak na Skupštini NSŽI tražiti da ga se isključi iz organizacije“, kaže Zalihić.

Predsjednik Rudara zatražio je i od predsjednika županijskog saveza Darka Raića Sudara službeno da nadopuni dnevni red skupštine zakazane u utorak sa sljedećom točkom:

„Suspenzija svih odluka i prijedloga NSŽI za imenovanje gospodina Arna Mladinića na funkcije u višim organima i ligama HNS, te suspenzija svih njegovih imenovanja u tijelima i organima NSŽI. Obrazloženje: Gore navedene odluke predlažemo zbog dugogodišnjeg selektivnog i pristranog pristupa u odlukama gospodina Arna Mladinića vezanih za naš klub. Šire obrazloženje ćemo elaborirati usmenim putem na samoj Skupštini“, stoji u prijedlogu.

Danas bi zbog svega toga Skupština NSŽI-a trebala biti posebno zanimljiva. Lukavi i spretni Zalihić sačekao je da Mladinić napravi „suludi“ korak, što ovakvo bizarno kažnjavanje zasigurno jest i sada se doima da ide „do kraja“.

Na društvenoj mreži jučer je ironično komentirao izjavu predsjednika NSŽI-a Darka Raić Sudara na sljedeći način: „Darko Raić Sudar igraš se vatrom. Mladinić je mene, zbog puno blaže konstatacije, prijavio nadležnim službama koje su me, za sad, nepravosnažno “osudile” na četiri mjeseca progona iz nogometa. Bude li Mladinić dosljedan, tebe također, zbog ove izjave u naslovu, takodjer očekuje prijava, a samim tim i znatno teža kazna.“

Naravno, Zalihić u ovom slučaju samo potvrđuje kako je kazna bila „začinjena“ osobnim animozitetom, a to je nešto što si nijedan disciplinski sudac ne smije dozvoliti, svjestan je toga i čelnik Rudara, zato i “pritišće” sa svih strana. Kao da to nije dovoljno, sinoć je Zalihić napisao i sljedeće, ponovno putem društvene mreže: „E gospodo “uhljebi”, tjerajući lisicu moglo bi se desiti da istjerate vuka. Tko se zadnji smije najslađe se smije!“

Jasno je kome se obraća predsjednik Rudara koji kao volonter vodi petogodišnji „rat“ protiv Ivetića, Mladinića, Roše i ostalih koje nećemo nazvati „epitetom“ kao Zalihićem, ali smijemo reći da rade za bogate honorare koje u konačnici plaćaju klubovi.

Kalendar

srpanj 2024
P U S Č P S N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031