Home ISTRA Stolni tenis AKTIVNOSTI STK BROVINJE | Griparić do zlata u Vrsaru, Bernaz srebrni

AKTIVNOSTI STK BROVINJE | Griparić do zlata u Vrsaru, Bernaz srebrni

SHARE

U nedjelju, 9. 12. 2018. u Vrsaru je odigran Treći otvoreni turnir za klince i najmlađe kadete Primorsko-istarsko goranske regije. Od stolnotenisača Brovinja nastupili su Bernaz Leo, Griparić Josip, Bernaz Sara i Tubaković Ivana.

U kategoriji klinceza Bernaz Sara bila bolja od Duračak (Pula), ali je poražena od Šakić (Malinska) pa je osvojila drugo mjesto. Bernaz je nastupila i u kategoriji najmlađih kadetkinja. U grupi je bila trećeplasirana nakon pobjede protiv Stanojević (Pula) i poraza od Vujičić (Pula) i Krnić (Kvarner).

U istoj kategoriji po prvi put na turnirima je nastupila i Tubaković Ivana. Izgubila je u grupi od Basanić (Pula), Šušnjić (Opatija) i Šakić (Malinska). U kategoriji najmlađih kadeta Griparić je osvojio prvo mjesto, a u finalu je pobijedio klupskog suigrača Bernaza 3:0. Do finala Griparić je u grupi pobijedio Labinjana (Novigrad) i Mašinovića (Opatija).

U polufinalu je bio bolji od Zidarića (Pula) 3:1. Bernaz je do finala u grupi pobijedio Kinkelu (Opatija) i Šakića (Malinska). U polufinalu je bio bolji od Maršića (Tar), a u finalu je poražen od Griparića.