Home Nogomet Mlađi uzrasti Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić odradili pokazni trening u Taru, mladi vratari...

Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić odradili pokazni trening u Taru, mladi vratari stigli iz Zagreba, Ljubljane, Rijeke…

Još jedna sjajna i hvalevrijedna gesta u režiji Alekse Cotića i Aleksandra Starčića. Kao što je obećao, Aleksa Cotić je sa svojim kolegom Aleksandrom Starčićem doveo bar na jedan dan svoj golmanski kamp u „svoj“ Tar.

U suradnji sa Turističkom zajednicom Tar-Vabriga sinoć je na sjajno uređenom mjesnom igralištu odrađeno četiri treninga s 20 sretnika koji su u manje od sat vremena zatvorili prijave.

Naime, oni su  imali najbrži prst i upali u kvotu upisanih. Dovoljno je reći da su polaznici za taj jedan trening „potegnuli“ iz Zagreba, Ljubljane, Rijeke i naravno cijele Istre.

Prednost su imali dečki koji dosad nisu uspjeli ući u termine što je posebno drago Aleksi i Aleksandru – da su bar na jedan dan imali priliku uživo vidjeti kako to rade u Goalkeeper Campu „Cotić-Starčić“.

Ono što treba istaknuti je da su „ubacili“ četiri stalna polaznika kampova, upravo kako bi svaki predvodio pojedinu grupu i primjerom vodio ostale polaznike.

„Istra Tar je moj klub koji mi je prvi pred 7-8 godina pružio šansu i to se ne zaboravlja. Pored svih obaveza koje su sve veće i koji ovaj projekt nosi dan danas jednom tjedno ovdje odrađujem treninge. Novac ovdje nikad nije bio prioritet već prijateljstvo koje nema cijenu. Ovo danas je najmanje što sam mogao učiniti za ovaj klub, ovo mjesto i ove prijatelje. Danas je to dan otvorenih vrata a kad infrastruktura bude gotova obećajem da će Tar biti domaćin pravog Goalkeeper Campa, onog koji je ove godine postao najveći vratarski kamp u Europi na ponos svih nas“, rekao je Aleksa Cotić nakon Dana otvorenih vrata.

„Sretni smo što smo danas odradili nešto novo i omogućili mladim vratarima da izbliza i uživo vide kako to u Goalkeeper Campu rade. Istina, u jednom treningu je to teško prezentirati, ali trudili smo se pokazati bar neke osnove polaznicima koji dosad nisu imali priliku raditi s nama. Nadamo se da smo u tome uspjeli, a vratarima koji nisu uspjeli ući u popis obećajemo još takvih i sličnih akcija“, rekao je Aleksandar Starčić.

Na kraju, trenerski dvojac se zahvalio NK Istri iz Tara te Turističkoj zajednici Općine Tar-Vabriga te njihovoj direktorici Sanji Žužić na sjajnom gostoprimstvu.

Tim golmanskog kampa „Cotić-Starčić“ već narednog tjedna seli u predivnu Postojnu gdje će drugu godinu zaredom biti domaćini petodnevnog kampa.

„Nismo više mali, ali smo dovoljno veliki da ne budemo više mali“ – rečenica koja je postala zaštitni znak brenda golmanskog kampa „Cotić-Starčić“ koji odavno probija sve unaprijed planirane granice.

Previous articleMNE Veruda osvojila turnir u Baratu, Elvir Husarić najbolji igrač turnira
Next articleKREĆE ŽUPANIJSKO NOGOMETNO LUDILO | Ovoga vikenda na rasporedu prvo kolo kupa NSŽI