Home ISTRA Ostali sportovi Alen Damijanić još uvijek u “najboljim danima”

Alen Damijanić još uvijek u “najboljim danima”

SHARE

Puleni trenera Vedrana Kovačevića su danas doživjeli i treći uzastopni poraz. Jednostavno, momčad Žminja je kvalitetnija i to su karakterni Žminjci i pokazali danas.

Prvi je dio protekao u ravnopravnoj igri gdje je domaćin imao nešto veći posjed lopte, no vodstvo je stiglo tik pred sudački zvižduk za odlazak na odmor. Lepinjica je majstorski proigrao žminjsku kobru Alena Damijanića, a ovaj sa deset metara poentirao za 1:0.

U nastavku, nakon sat vremena igre, Lepinjica je oprobao svoj udarac, no Terzić je to odbranio i odbio. Ali tu je ponovno Damijanić koji pogađa mrežu nemoćnog vratara za dvostruko vodstvo žminjske momčadi.

Tri minute prije kraja susreta Galebovi iz Rapca vraćaju se u igru. Jurkiću je lopta prešla preko noge kada je htio uputiti centaršut i to je zbunilo i prevarilo tek tada ušloga u igru, Roberta Funčića, te je Rabac naznačio nadu u povratak.

Možda bi i bilo povratka da u žminjskim redovima nema Damijanića. I treći gol postigao je kao pravi centarfor, unutar šesnaest metara, kada je Fornažarovu asistenciju poslao u Terzićevu mrežu za konačnu pobjedu odličnih Žminjaca.


ŽMINJ – Igralište Žminja – 1. ŽNL – 6. kolo – SUDAC: Edin Šehić (Pula), POMOĆNICI: Erik Vesel (Pula), Saša Mikša (Pula)

ŽMINJ – RABAC 3:1 (1:0)

Žuti kartoni:Pamić (Žminj)

Strijelci: 1:0 Damijanić 45′, 2:0 Damijanić 60′. 2:1 Jurkić 87′, 3:1 Damijanić 90′

ŽMINJ: Horvat (86. Funčić), Lepinjica, Buždon (72. Zaharija), Fornažar, Damijanić, Pamić (72. Orbanić), Križanac L., Križanac M. (72. Erman), Krnjus, Batel (62. Delšeno), Marić

Trener: Nino Kos

RABAC: Terzić, Božićević, Džinić (86. Ibraimoski), Lazarić (70. Belo), Škopac, Vidas (84. Dobrić), Perak, Belušić (88. Golja), Jurkić, Munjas, Biočić

Trener: Vedran Kovačević