Home Nogomet Treća HNL Zapad Alen Jurić: “Ima više okolnosti zbog kojih sam donio odluku, ali da,...

Alen Jurić: “Ima više okolnosti zbog kojih sam donio odluku, ali da, uzimam pauzu, neću voditi Medulince na proljeće”

Nogometni klub Medulin 1921 ušao je minulog ljeta u viši rang te su mnogi strahovali kako će ta momčad, bez nekih mega-pojačanja, igrati Treću NL Zapad. Nakon 11 odigranih kola imaju devet bodova, te su pretposljednja momčad prvenstva, ali…

Veliko ‘ali’. Naime, sada ih čeka čak sedam uzastopnih domaćih utakmica gdje sigurno mogu drastično popraviti svoj skor. Sve ovo pišemo jer se u Medulinu događaju promjene na trenerskoj klupi. Posljednjih dana puno nas čitatelja pita što je sa Alenom Jurićem.

„Sve je u redu sada, moja odluka o tome da uzmem pauzu nije povezana samo s jednim razlogom. Ima više okolnosti koje su svježe, od poslovnih do privatnih, ali želim Medulincima svu sreću u nastavku sezone, vjerujem da nemaju problematičnu situaciju, pogotovo obzirom na veliki broj domaćih utakmica“, rekao nam je Alen Jurić koji je tako potvrdio kako će na proljeće uzeti ‘pauzu’ od aktivnog treniranja.

Novi trener Medulinaca, tko god to bude, službeni debi će imati 25. veljače kada Medulinci, naravno na svom terenu, igraju zaostalu utakmicu 13. kola Treće NL Zapad protiv snažnog Krka, ujedno i lidera prvenstva, kluba s daleko najvećim proračunom u ligi.