Home Nogomet Ostalo ALIJA BI SLOMIO LOPATU | Eksluzivno doznajemo – danas se igraju utakmice...

ALIJA BI SLOMIO LOPATU | Eksluzivno doznajemo – danas se igraju utakmice Kupa Istre!

SHARE

Iako je u trenucima pisanja ovog teksta na službenim stranicama NSŽI-a posljednja objava napisana 29. travnja, dakle prije četiri radna dana, iz neslužbenih, ali pouzdanih izvora saznajemo kako se danas igra pretkolo Kupa Istre.

Od 18 sati će u Medulinu snage odmjeriti domaći četvrtoligaš i trećeligaš iz Pazina, a u Poreču novi istarski derbi, Jadrana i Buja. Sutra, 05. svibnja, u Banjolama kod tamošnjeg županijskog prvoligaša, gostuje trećeligaš Novigrad.

Dakle, na web stranicama nema Kupa Istre uopće navedenog pod „natjecanja“, ali to i ne čudi previše, jer nema ni ligaških natjecanja nigdje osim u tim, ‘blaženim’, biltenima.

Dakle, obzirom na to da nam se NSŽI definitivno u ovom segmentu nalazi u 20. stoljeću, povucimo paralelu iz tog vremena – Alija Sirotanović, legendarni jugoslavenski udarnik, se ne bi pretjerano slagao s dinamikom aktualne situacije. Tko zna, možda bi od nervoze i svoju nadaleko poznatu lopatu slomio.

I naravno, reći će mnogi, pa IstraSport je taj koji je radio najave i upoznavao nas sa svime, a sada – ništa. E, pa, umorio se Sirotanović, a nakon njega i još mnogo „sirota“, pa i ova što je istarski nogomet donosila na „pladnju“ javnosti.