Home Rukomet Prva HŽRL Ana Jajčević pokrenula Labudice koje su iz ponora stigle do boda!

Ana Jajčević pokrenula Labudice koje su iz ponora stigle do boda!

FOTO: Marin Stepčić

Rukometašice labinskog Rudara danas su bile na pragu novog poraza, a onda su serijom od čak sedam uzastopnih golova stigle do prednosti u posljednjoj minuti. Na kraju su se ipak morale zadovoljiti bodom.

U 48. minuti Pilić je zabila za 23:28 i ništa nije odavalo dojam kako se u Labinu večeras može dogoditi išta osim glatke gostujuće pobjede. No, onda je krenulo – Jajčević, Đuzel, Šumberac, Đuzel, Peršić i Zahtila dovele su Labudice na gol prednosti.

Briljirala je Ana Jajčević, labinska “topnica” postigla je čak 12 pogodaka u remiju protiv Dugog Sela. Uz nju, veliki doprinos dala je i iskusna Doris Belušić, s tri pogotka, ali i angažmanom u obrani. Odlična je bila i Alsu Đuzel s četiri pogotka.

LABIN – SC Franko Mileta – PRVA HŽRL – 8. kolo

RUDAR – DUGO SELO ’55 30:30 (15:19)

RUDAR: Pavić, Peršić 2, Šumberac 1, Basanić, Raspudić 1, Zahtila 3, Bradanović, Belušić D. 3, Benazić, Vretenar, Šegota 2, Malić, Miočinović 1, Đuzel 4, Jajčević 12

Sedmerci: 3/3, Isključenja: 4 minuta

Trener: Diego Datos

DUGO SELO ’55: Plašić, Čalušić 5, Lukšić 3, Bešen 1, Golub, Katanec, Vurnek 3, Žerdin, Bebek 10, Pilić 4, Svetec 2, Štritof 1, Marinić, Petričević, Mamić, Dičak 1

Sedmerci: 3/3, Isključenja: 2 minuta

Trener: Nenad Plašić